Kom meer te weten over het hotel, de brasserie en wat wij nog meer doen!

In onze gezellige brasserie eet je à la carte en proef je heerlijke (streek)gerechten. De brasserie heeft 70 zitplaatsen en bij lekker weer kun je op het aangrenzende terras gaan zitten, waar het genieten is van de zon. Een heerlijke salade, biefstuk of een stukje vis: onze kok bereidt alles vers en verrast je keer op keer.

Het restaurant is geopend op maandag tot en met donderdag van 11.30-21.00 uur en op vrijdag van 11.30 tot 19.00 uur. Voor grote groepen (minimaal 20 personen) en bij beschikbaarheid van de zaal, kan in het weekend het restaurant geopend worden (uitsluitend op afspraak) voor een groepsdiner, feestavond of andere activiteit!

cupcake

Hotel Poort van Brabant

Kom overnachten in ons hotel! Onze kamers zijn voorzien van eigen sanitair en hebben een eigen opgang; Je kunt komen en gaan wanneer het je uitkomt. In onze brasserie geniet je ’s morgens van een heerlijk ontbijt en achter het hotel is volop ruimte om te parkeren. De wifi is gratis en de kamers zijn van alle gemakken voorzien. Uiteraard ben je bij ons ook welkom voor de lunch of het diner.

Prijzen:
Eénpersoonskamer € 65,00 p.p.p.n.
Tweepersoonskamer € 80,00 p.p.p.n.

Robert Jan Catsburg

In 2009 opende Robert Jan Catsburg brasserie/logies Poort van Brabant in Hapert. Door zijn jarenlange ervaring in diverse takken van de horeca heeft hij aan de Oude Provincialeweg zijn draai gevonden. In de zeer goed uitgeruste keuken, kan hij samen met zijn team, de lekkerste gerechten maken, zowel voor de catering als voor de brasserie.